Ringsted Natten 2019

Ringsted Natten fredag den 30. august 2019 var begunstiget af både godt vejr og mange besøgende.

Ringsted og Omegns Jagtforening havde fået tildelt en plads i Nørregade,  og det var en fin placering, hvis vi skal måle det på antal besøgende.

Lige som tidligere år, uddelte vi  smagsprøver af vildtkød fra grillen. Der blev grillet dansk sommerbuk plus  frankfurtere med vildtkød og krydderurter. At det hele smagte godt var der slet ingen tvivl om. Der var hele aftenen stor interesse for smagsprøverne, og da aftenen sluttede var der så godt som udsolgt.  Thomas Hansen og John Bollhorn havde sponsoreret 2 sommerbukke til formålet, og Benny Christensen havde stået for forarbejdningen. Det var lækre sager!

I den modsatte ende af teltet Havde Henrik Nyjæger lavet en lille jagtsti bestående af 6 spørgsmål. Også her var der stor søgning. Både store og små syntes det var spændende at gætte. Var den fine fugl en husskade, en allike eller en skovskade, og hvor stor er sikkerhedsafstanden for hagl nr. 1. ???  Spørgsmål som for nogle var ret lette, og for andre voldte store vanskeligheder. 150 deltog i spøgen hvoraf ca. 30 havde alle 6 spørgsmål rigtige. Der var 3 gevinster i konkurrencen: 1 dyrekølle sponsoreret  af Henrik Nyjæger, og 2 sponsorgaver fra Hubertushuset. Da aftenen var slut, blev der trukket lod blandt de rigtige løsninger. Daniel Frederiksen og Trine Sørensen vandt hver en af de fine sponsorgaver fra Hubertushuset og Lasse Noack vandt dyrekøllen. Aftenen igennem udleverede vi orange kasketter fra Dansk Jagtforsikring til børnene, og de lyste godt op i gadebilledet.

Generelt var der stor interesse for vores telt, hvor der  både var noget for øjet, for ganen og for konkurrencegenet.