Holdskydning 2019 med riffel – referat

Riffeludvalgets sidste arrangement i 2019 blev afviklet lørdag den 7. september 2019 på Vigersted Skydebane. Her blev den årlige venskabsdyst mellem Ringsted, Skovbo og Stenlille Jagtforeninger nemlig afviklet.

Hele 38 skytter havde tilmeldt sig til skydningen som startede præcis kl. 9.00. Der skulle skydes til 20 forskellige skiver og afgives 44 skud i alt. Der kunne max. opnås 440 point.

Da klokken var godt og vel 16.00 var alle hold afviklet og og de sidste point skulle registreres.  Da slutresultatet var blevet kontrolleret på kryds og tværs kunne Edvard offentliggøre resultatet.

Vinder af holdskydningen 2019 blev Skovbo Jagtforening med et gennemsnit på 291 point. Bedste skytte på holdet var Mogens Jensen som havde skudt 367 point.

På andenpladsen kom Ringsted og Omegns Jagtforening med et gennemsnit på 285 point, og her var bedste skytte Bo Larsen som skød 389 point.

På trediepladsen kom Stenlille  Jagtforening med et gennemsnit på 260 point Finn Nielsen var bedste skytte på Stenlilleholdet og han skød 343 point.

I det samlede resultat blev Bo Larsen dagens bedste skytte. Der er tradition for at det vindende hold får en flaske rødvin hver, og hvert holds bedste skytte får ligeledes en gave.

Der var hele dagen en god og hyggelig stemning på banen og skydningen blev afviklet i dejlig vejr.

Tillykke til det vindende hold – og tak til alle for for en god afvikling af arrangementet.

Se resultatlisterne her