Holdskydning 2016 – referat

Lørdag den 10. september 2016 blev den årlige dyst mellem Ringsted, Skovbo og Stenlille jagtforeninger afholdt på Vigersted Skydebane med deltagelse af 30 skytter i alt. Dysten er en venskabsdyst, som afslutter sæsonen på riffelbanen og alle skytter fra de 3 foreninger kan deltage. Ringsted deltog med 13 skytter, Skovbo havde 10 skytter og Stenlille var repræsenteret af 6 skytter.
Deltagerne skulle afgive i alt  38 skud til i alt 14 forskellige skiver med forskellig sværhedsgrad. Det højest opnåelige antal point var 335 og bedste individuelle skytte blev i år Per Hald Nielsen fra Ringsted, der skød 321 point. For Skovbo var det Steen Schrøder der skød 299 point og for Stenlille var det Torben Hovmann der skød 277 point.
Vinder af holddysten blev Ringsted og Omegns Jagtforening der opnåede et gennemsnit på 220 point. På andenpladsen kom Skovbo Jagtforening med et gennemsnit på 206 point, og på tredjepladsen kom så Stenlille Jagtforening med gennemsnit på 189 point.
I modsætning til sidste år, var vejret i år fantastisk dejligt, og det var medvirkende til at det blev et godt og vellykket arrangement.