Riffelskydning for Nyjægere 2019

Intro kursus i riffelskydning for nyjægere. 

Ringsted og Omegns Jagtforening indbyder til introduktionskursus i riffelskydning for nyjægere:

Lørdag den. 29. Juni 2019 kl. 9.00 til 13.00 på Vigersted Skydebane.

  • Formålet med kurset er at give dig en introduktion til riffelskydning.

  • Du vil lære lidt om de forskellige riffeltyper og kalibre.

  • Vi får besøg af en erfaren schweisshundefører der vil fortælle om riffeljagt i praksis, samt fortælle om schweisshundearbejdet.

Er du nyjæger uden riffeltegn, riffeljæger uden megen erfaring, skal du til riffelprøve eller har du bare lyst til at prøve om riffelskydning er noget for dig?  Så kan Nyjægergruppen, i samarbejde med Riffeludvalget tilbyde dig en spændende dag på Vigersted Skydebane, Værkevadsvej 32 B, 4100 Ringsted.

Riffeludvalgets dygtige instruktører tilbyder instruktion og du får mulighed for prøve dine skydefærdigheder på forskellige afstande. Der vil være mulighed for at prøve et udvalg af rifler og kalibre, både med og uden lyddæmper, så du får en bedre idé om hvilken riffel og kaliber du selv skal vælge. Hvis du selv medbringer riffel, skal du også medbringe ammunition til denne.

Alle deltagere får rig mulighed for at afprøve et bredt udvalg af rifler og kalibre, samt få gode råd og vejledning i valg af riffel. Der er dog en begrænsning på max 10 skud pr. deltager med de lånte rifler. Jagtforeningen sponserer øvrige udgifter til skydekort og baneleje etc.

Vi får også besøg af en schweisshundefører, der vil vise og fortælle om arbejdet med eftersøgning af vildt, samt fortælle om hvordan man som jæger skal gebærde sig hvis man laver en anskydning.

TILMELDING ER NØDVENDIG: Der er et deltagergebyr på 100,- kr. for medlemmer af Danmarks Jægerforund og 200,- kr. for ikke medlemmer.

Man er først sikret en plads når deltagergebyret er overført via mobilepay til nedenstående nummer.

TILMELDING: Henrik Vestergaard Stage ,http://henriknyjaeger@gmail.com  tlf. 2064990